Despre noi, cei din haita

Ratonul.wordpress.com e defapt un blog “de haita”. Ani de-a randul ne-am macinat creierii incercand sa fim si noi “cool”, ca toti mondenii si pokemonii si bajetzii lu’ tata si uite ca acu’ tehnologia asta ne-a dat solutia salvatoare: un BLOG! Al nostru!!

Cum am observat ca mare majoritate a junilor romani cu blog il folosesc doar pt a scrie ineptii, pentru a forta mereu limitele penibilului, superficialului si jalnicului, pentru a-si da nume “cool” ca “Zoso” ca poate cine stie, devin si ei vre-un CTP sau Pruteanu sau “un care este” si ii invita lumea pe la cate un cocktail sau o testare de masini (incheiat paranteza), noi nu ne-am propus sa scriem nimic cu adevarat inteligent aici.Mergem doar pe aceasta chestie nene, cum ca e “cool” sa ai pareri doar ca sa para ca ai si tu ceva in cap si sa nu argumentezi nimic. Pentru ca nu poti. (N-ai cum, ar zice “cel TRU” din cercul nostru dar despre noi mai pe larg un pic mai jos). Nu e bine sa sperii lumea, sa le zici ca se poate mai bine. Nu nu nu! Dar sa introducem personajele: Cel TRU, cel COOL si Cel Urat (aka Ratonul).

Cel TRU. Adica Ionutz. Ionutz e chiar prea TRU. Beyond TRU. EMO TRU! Ce dovezi aducem? Pai cati oameni stiti care merg la frizer cu fraza : “In spate pierdut, in fata manly?” Plus, lui ii plac insignele si cand se supara se inchide in casa si nu raspunde la telefon. Deloc. Pentru zile intregi. Deci clar TRU.

Cel COOL. Adica Licka. Licka e un Clint Eastwood al timpurilor noastre, un Dirty Harry. Ii lipseste doar scobitoarea. Licka e chintesenta minimalismului. Cel COOL are in casa televizor cu plasma sprijinit pe o cutie de carton mare. Are doar saltea in dormitor, dar dulap cat peretele cu oglinda. Sta in casa cu “maieu cu burta” (gen “all american white-boy”. sau “redneck”), cu mana la pantaloni ca Bundy. Dar ce pantaloni! Scurti, gen Baywatch dar decolorati de la purtat. si are mereu narghileaua pe masa si bautura la rece. Licka e COOL.

Ratonul. Ratonul e un animal social, dar unul care inca nu e convins ca ii plac oamenii. Se inhaiteaza cu “koioti”, “gipsani”, “gusteri” si comenteaza despre orice.Stie ce vrea dar e totusi indecis pentru ca se plictiseste repede. Vorbeste mult dar e mereu atent sa nu zica nimic. Nu se da de gol. Ratonul nu e Tru, nu are insigne, dar are tricouri cu mesaj: “Sex, Drugs and Rock&Roll”, “Choose life”, “Most wanted”, “International Man of Pleasure”, sau “Why do it?”. Citeste comics-uri. Nu e Cool, dar poate trece ca urban pentru ca poarta camasi suflecate la maneci si veste peste dintr-o singura culoare (de preferat gri, merge cu orice). Ratonul e alunecos ca zodia din care face parte (pesti) si nu stii de unde sa il apuci. Si oricum, de ce ai vrea sa te vada cineva cu pestele in mana? Care de la cap se impute.. (pestele 🙂 )

Advertisements

9 Responses to Despre noi, cei din haita

 1. louisa says:

  TRU, COOL & Raton,
  welcome in “lumea” blog-urilor…
  nu sunt familiarizata cu genul…dar voi urmarii Haita!

  all the best!

 2. GG says:

  ..depasind momentul cliseului (the good, the bad & the ugly) 🙂 si pe cel al comicului de personaje, astept sa vad in continuare directii de continut in conformitate cu misiunea asumata mai sus 😉 (promisiuni am mai auzit)
  ..in acelas timp, sper sa ii “auzim” cat de curand si pe colegii de “haita” pentru ca s-ar putea sa cred ca sunt doua personaje din benzile desenate pe care le citesti 🙂
  blog-a-way!

 3. shimmo says:

  initiativa laudabila – indeosebi datorita faptului ca ratonii sunt niste animale ce fac parte din tagma rozatoarelor, pentru care, trebuie sa marturisesc, am o oarecare slabiciune…

 4. Parshu says:

  sa sa pastram stilul te “tru” si “emo” sa va pun un comment de genul “sunteti foarte tari frate, in sfarsit, cineva care ia atitudine, stand and fight! si alte bla blauri ?” sau sa va spun sa scoateti trompa din gunoi / luati mana de pe boiler? :PPPP

 5. raloo says:

  da…din oameni de nimic ,ati ajuns de rasul lumii 😛

 6. ratonul says:

  noi si “domnu’ ” Basescu 🙂 ne mai trebuie o “tiganca imputita”..

 7. s. says:

  deci morrrr

  tru?

 8. licka says:

  bai luca … taci ca cacatu-n iarba … baga text pentru fanii tai de la fereastra !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: